איך משפיע חוש הטעם של הישראלים על מחירי הגבינות?

 
עודכן 21:46 30/05/2017

פחות קוטג' וגבינה לבנה והרבה יותר גבינות מיובאות, מיושנות ויוקרתיות. מקרר הגבינות בשבועות 2017 מלמד לא מעט על העדפותיו של הצרכן הישראלי החדש

 
 
 
 
 

חג הקציר, המים או הביכורים הפך כבר מזמן לחגיגה לבנה של גבינות וחגיגה כלכלית ליבואנים ולמחלבות. מכירות מוצרי החלב זינקו לקראת החג שעבר ב-53%, וכשמדובר בכאלה ביקושים - כולם מנסים להתבלט אל מול המתחרים עם מוצרים כמה שיותר מיוחדים וחדשים.

 

>> את הגבינה הזאת אסור להכניס ל-49 מדינות

 

החג הקרוב מספק לנו הזדמנות להציץ אל מקרר הגבינות הישראלי ולגלות שם הרבה יותר מגבינה לבנה וקוטג' - על המדפים אפשר למצוא כיום גבינות רבות עם עם וויסקי, פורט וברנדי, גאודת סרפדים או צ'ילי חריף, גבינה חריפה-מעושנת בשלושה צבעים ואפילו גבינה דמוית סושי עטופה באצה. כיצד הפכו הישראלים למתוחכמים ואניני טעם בכל הנוגע לצריכת גבינות, ואיך כל זה משפיע על המחיר?

 

>> מצאנו את עוגת הגבינה הטובה ביותר לשבועות 2017


 
גאודה עיזים חריפה בשלושה טעמים
גאודה עיזים חריפה בשלושה טעמים צילום : יח"צ
 
עוד כתבות במדור אוכל - מובייל
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.