בין מעמול לצ'וקלט צ'יפס: קרין גורן ממציאה את העוגייה מחדש

 
עודכן 17:15 12/06/2017

שוקולד, אגוזים ובצק פריך של מעמול, שמתחילים בכלל כעוגה ואז הופכים לעוגיות מתוקות שאי אפשר להפסיק לחטוף. את המתכון הזה מסוכן מאוד להכיר

 
 
 
 
 

זה נראה כמו ואפל, מרגיש כמו מעמול ומציף את הפה בהמון שוקולד נמס בטעם אגוזים. קרין גורן עם מתכון מנצח לעוגיות שכבות שוקולד פשוטות להכנה, במבנה גאוני שמתחיל כעוגה והופך לעוגיות קטנות שכיף לחטוף. אם אתם מארחים או סתם מחפשים מתכון שיגרום לכל מי שטועם אותו להישבע לו אמונים - אלו העוגיות שלכם. צפו במתכון המלא.

 

>> העוגה המשוגעת: קרין גורן מכינה פבלובה שוקולד מוקצף

 

 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.