סלט ברוקולי עם בטטה ופלפלים

 
עודכן 09:00 13/06/2017

מתכון לסלט עם ברוקולי, בטטה, בצל בגול ופלפלים ברוטב של בלסמי, סילאן ושום

 
 
 
 
 

אביזרים:

תבנית אפייה

נייר אפייה

קערת ערבוב

צלחת הגשה גדולה שטוחה

 

מצרכים:

1/2 שקית ברוקולי קפוא שופרסל

1 בטטה גדולה - קלופה וחתוכה לקוביות בינוניות

1 בצל גדול סגול - חתוך לקוביות

1 פלפל אדום מתוק - חתוך לקוביות

1 פלפל צהוב מתוק - חתוך לקוביות

ספריי שמן

1 כפית מלח בישול גס שופרסל

1/2 כוס שקד קלוף טבעי שופרסל - קצוץ

 

לרוטב:

3 כפות שמן זית פרימיום שופרסל

2 כפות חומץ בלסמי

1/2 כפית מלח בישול גס שופרסל

1/2 כפית פלפל שחור גרוס במיכל שופרסל

2 כפות עלי קורנית (טימין) שופרסל - ללא גבעולים

1 כף סילאן שופרסל

1/2 כפית שום גבישי שופרסל

 

אופן ההכנה:

תבנית אפייה מרופדת נייר אפייה מניחים את הברוקולי, הבטטות והבצל הסגול.

2. ממליחים במלח גס ומרססים בספריי שמן.

3. אופים בחום של 200 מעלות במשך כ- 25 דקות ומצננים.

4. מעבירים את תכולת תבנית האפייה לקערה.

5. מוסיפים את הפלפלים הצבעוניים ומערבבים.

6. בקערה קטנה מערבבים את כל מרכיבי הרוטב.

7. שופכים את הרוטב מעל סלט הברוקולי ומערבבים.

8. מעבירים לצלחת הגשה.

9. מפזרים את שבבי השקדים מעל ומגישים.

 

 
עוד כתבות במדור מתכון בריא - וידאו
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.
 
 
 
 
 
עוד בערוץ