טרטר סלמון ואבוקדו

 
עודכן 15:12 11/06/2017

הכי קייצי: פילה סלמון טרי חתוך לקוביות עם אבודו והרבה לימון ושמן זית

 
 
 
 
 

אביזרים:

מרקיה עמוקה

ניילון נצמד

 

מצרכים:

1 חבילת פילה סלמון טרי שופרסל ( 200 גרם פילה סלמון טרי) - חתוך לקוביות קטנות

1 לימון - מיץ הלימון

1 כפית גררת לימון

1 אבוקדו בשל - מרוסק

1 כף שמן שומשום

1 כף שמן זית פרימיום שופרסל

1 שן שום שופרסל - כתושה

1 בצל סגול קטן - קצוץ

1/2 פלפל צ'ילי אדום - קצוץ

1 כפית מלח בישול גס שופרסל

1 כף רוטב סויה לבישול שופרסל

1/2 כוס כוסברה שופרסל - קצוצה

 

להגשה: 1/4 כוס אגוזי קשיו קלופים - גרוסים

 

אופן ההכנה:

1. בקערה מערבבים את הדג עם חצי ממיץ הלימון, קליפת הלימון המגוררת, כף שמן השומשום, כף רוטב הסויה, שן השום הכתושה,

פלפל הצ'ילי הקצוץ, מלח גס והכוסברה הקצוצה.

2. מניחים במקרר למשך עשר דקות.

3. בקערה נפרדת מערבבים את האבוקדו עם הבצל הסגול הקצוץ, יתרת מיץ הלימון, מלח ושמן הזית.

4. מרפדים מרקייה בניילון נצמד ומכסים באבוקדו.

5. יוצרים גומה גדולה וממלאים בדג.

6. אוטמים בעזרת הניילון הנצמד לצורת כדור מהודק ומכניסים למקרר למשך עשר דקות.

7. לאחר מכן מסירים בעדינות את הניילון, מפזרים מעל בוטני קשיו גרוסים ומגישים.

 

 
צילום : יחצ
 
עוד כתבות במדור מתכון בריא - וידאו
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.
 
 
 
 
 
עוד בערוץ