הסוף למאבק על הקליפה: עגבניית מטבוחה כבר טעמתם?

 
עודכן 09:44 18/06/2017

וגם: במיה הודית, קישוא מתוק ואבטיח שמאריך את עונת האבטיחים. הכירו את הפיתוחים האחרונים של החקלאות הישראלית

 
 
 
 
 

הם בדרך כלל מיוצאים עוד לפני שהקהל הישראלי מספיק להכיר אותם, אבל אם תפתחו אוזניים ועיניים ותגיעו לתעורכת אגרו-ביזנס שתתקיים בסוף יוני, תוכלו להכיר מקרוב את הירקות המיוחדים שלא נמצאים על מדפי הסופר מרקטים, פיתוח ישראלי של חקלאי ישראל. בתפריט: "עגבניית מטבוחה" שקל לקלף, במיה הודית, גוג'י ברי בצורתם הטרייה, קישוא הודי מתוק, אבטיח "מיה", זן חדש שגדל בארץ ומאריך את עונת האבטיחים ועלי מורינגה טריים, הנחשבים למזון על ולתרופה למחלות רבות, בהן יתר לחץ דם, סוכרת ובעיות פרקים. אור ומיה על הפיתוחים האחרונים של החקלאות המקומית.

 

 

 
עוד כתבות במדור אוכל - וידאו
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.