אנחנו על הצלחת: מדריך המסעדות היוקרתי "גו-מיו" מגיע לישראל

 
עודכן 20:00 19/06/2017

אסף גרניט ומאיר אדוני במתח: מדריך המסעדות הצרפתי הנחשב מגיע לסקר ולדרג את הסצנה הקולינרית המקומית. בימים אלה מסתובבים המבקרים בין 250 מסעדות בארץ. מי תזכה להיות בפנים?

 
 
 
 
 
השפים במתח. גו - מיו מדריך המסעדות המוערך והיוקרתי
השפים במתח. גו - מיו מדריך המסעדות המוערך והיוקרתי צילום : יחצ
 

אם מסעדותיהם של מאיר אדוני ואסף גרניט שעושות חיל בחו"ל הן לא חותם מובהק להצלחת המטבח הישראלי בעולם, הבשורה הבאה היא חותמת איכות בעלת חשיבות היסטורית ובינלאומית. מדריך המסעדות הצרפתי הנחשב מגיע לארץ, ועד סוף השנה הנוכחית ישיק מדריך יוקרתי המוקדש לסצנת הקולינריה המקומית, שייצא בארבע שפות - עברית, אנגלית, צרפתית ורוסית.

 

>> מלכת המתוקים הפריזאית שרון היינריך ממליצה על המקומות הכי טעימים בעיר האורות

 

מדריך "גו-מיו" נוסד בשנת 1969 על ידי על ידי שני עיתונאי אוכל צרפתים, אנרי גו וכריסטיאן מיו, ומאז ועד היום נחשב לאחד משני מדריכי האוכל החשובים והנחשבים בעולם, כשבמקום הראשון נמצא "מישלן". "גו-מיו" מעניק למסעדות אותן הוא מדרג ציון הנע בין 10-20 נקודות ובין 1-4 מצנפות לטובות שביניהן, כשהנתונים הנלקחים בחשבון הם האוכל, החדשנות והשירות.

 

 

כמיטב המסורת, לצורך דירוג הסצנה הישראלית נבנה צוות המונה עשרה מבקרי מסעדות ישראלים, שהוכשר על ידי הצוות המקצועי של "גו-מיו" ועושה שימוש בכלים יחודיים לבדיקה - תו התקן של המותג העולמי זה למעלה מארבעים שנים. בהתאם לחוקים המחמירים של "גו-מיו", המבקרים הינם אנונימיים לחלוטין וארוחתם ממומנת במלואה על ידי המותג.

 

>> לא תאמינו מהו המרכיב הסודי ב"פרוזן שוקו" ששובר את הרשת

 

זוהי אינה הפעם הראשונה שהמדריך היוקרתי פועל בערץ. בין השנים 1996-2003 יצא המדריך  לאור גם בעברית, בעריכתו של הסופר והמתרגם אביטל ענבר ובאמצעות צוות שמנה עשרים מבקרי אוכל. עם התגברות המיתון והאינתיפאדה השנייה הוחלט להפסיק את פעילות המדריך בארץ, וכעת, בעקבות העניין ההולך וגואה בשפים המקומיים ובסצנת המסעדות הישראלית המתפתחת, חוזר המותג לסקר ולדרג את מסעדות ישראל, ובחודשים הקרובים יבקר בלא פחות מ-250 מסעדות.

 

 
בקרוב תוכלו למצוא אותם מדורגים במדריך
בקרוב תוכלו למצוא אותם מדורגים במדריך צילום : נועם יוסף
 

להגעתו של 'גו-מיו' לישראל אחראים סרז' סאלם, ג'יימס נדג'ר ו-אלן וייצמן. שלושת השותפים העסקיים ילוו את המותג בכל שלבי הפעילות, החל בצוות המבקרים ועד לירידת המדריך לדפוס והפקת אירוע השקתו - הנחשב ליוקרתי במיוחד ומשתתפים בו מאות מאנשי הסצינה הקולינרית.

 

לדברי אלן וייצמן, מנכ"ל 'גו-מיו' ישראל, כעת הזמן המתאים ביותר ליצירת מדריך מסעדות שידרג את ישראל. "במהלך חמש עשרה השנים האחרונות התפתחה הסצנה המקומית והפכה לשם דבר. ענף המסעדות הישראלי והמטבח המקומי התקדמו, התבססו והפכו ליחודיים. תשומת הלב העולמית בהחלט מופנית כיום לצלחת הישראלית. ב-'גו-מיו' הבינו זאת היטב ובמהלך החודשים האחרונים צוות מבקרים מקומי ואנונימי הוכשר על ידי הצוות המקצועי של המותג כדי לסקר את ישראל. כחלק מהמהות המיוחדת של 'גו-מיו', דגש מיוחד בהכשרה ניתן לתכונות המיוחדות שמבדלות את ענף המסעדות המקומי, כמו האווירה והשירות הידידותיים והנגישים, והם משתלבים במדדים העולמיים הקיימים. אנו מתרגשים מאוד ומאמינים כי התהודה לה חיכה ענף המסעדות המקומי תפרוץ אף יותר בהשקתו של המדריך בכל העולם".

 

 

לעוד כתבות שיעניינו אתכם:

הפיציולו הטוב בעולם נמצא במסעדה קטנה בצפון הארץ
חוויית משתמש: האם נמצא מתחרה לנוטלה האגדי?

המקסיקנית החדשה מבטיחה לא לרוקן לכם את הכיס

 
עוד כתבות במדור אוכל - מובייל
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.