מתכון לפודינג שוקולד אמיתי וממכר

 
עודכן 12:06 26/06/2017

לכבוד חג הפודינג הבינלאומי שנחגג כל שנה ב 26 ביוני קבלו את המתכון שיגרום לכם להתמכר בקיץ הקרוב

 
 
 
 
 
צילום : פוטוליה
 

יום פודינג השוקולד הבינלאומי נחגג כל שנה ב 26 ליוני. פודינג שוקולד אולי מזכיר לכם את האייטיז, אבל הוא מאכל האהוב על ילדים ומבוגרים במשך שנים רבות. בדרך כלל  אוכלים אותו כקינוח, אבל הוא יכול גם לשמש מילוי שוקולד בעוגת קרם.


מבחינה היסטורית, פודינג שוקולד הוא וריאציה של עמילן במקום ביצים, כפי שהיה נהוג פעם. בגרסאות של תחילת המאה ה 20, הכינו אותו עם קמח, סוכר, חלב, שוקולד וביצים. היום כמובן אפשר לקנות אבקות מוכנות ולהוסיף להן רק חלב.

 

אם בכל זאת בא לכם להשקיע ולהכין בית פודינג שוקולד אמיתי ולא מאבקה, קבלו את המתכון של דנית סולומון.  כזה בטעם שוקולדי עמוק ומרקם שאוהב לרקוד לצדדים. למתכון המלא >> לחץ כאן

 
צילום : פוטוליה
 
עוד כתבות במדור אוכל - מובייל
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.