רונלד מקדונלד בשוק: גלידת ביג מק כבר טעמתם?

 
עודכן 15:44 28/06/2017

חסה, לחמנייה, קציצה עסיסית והרבה הרבה וניל. הייתם טועמים גלידה על טהרת המבורגר, כשכל התוספות כבר בפנים?

 
 
 
 
 
כל האמצעים כשרים, לפחות רובם. גלידת ביג מק וניל
כל האמצעים כשרים, לפחות רובם. גלידת ביג מק וניל צילום : צילום מסך-
 

יכל להיות שנתקלתם בה כאן בארץ, בחו"ל או באחד הפידים בפייסבוק, כתמונה עם הכי הרבה לייקים. הגלידה המגולגלת שהתחילה בכלל כלהיט אסייתי, התפשטה לשאר קצוות עולם והפכה לאחת הבשורות המרעננות והפוטוגניות של הקיץ. מבחינת הטעם, אין כאן בשורה גדולה, אך הטכניקה שעושה שימוש במעיין "פלנצ'ה" קפואה שמקפיאה מיידית את כל מה שמונח עליה ומאפשרת לגלגל את "קרפצ'יו הגלידה" לגלילים דקים - היא זאת שהפכה את המנה למוצר חובה בקרב גרגרני העולם.

 

 

 
 

כאילו אין מספיק תוספות מושחתות בגלידה המגולגלת, עמוד האינסטגרם "love_food" לקח צעד קדימה את המנה שמאפשרת לשדך בין כל פירות, תוספות ושמנות העולם, ויצר את הסטייה המושלמת: גלידת ביק מק וניל. הרעיון נשמע אומנם מופרך, אבל הביצוע פשוט: ממקמים על המשטח הקפוא ביק מק בשלמותו, מוסיפים שמנת בטעם וניל וקוצצים את המסה על המשטח הגלידתי תוך עירבוב נמרץ.

 

 
התוספות כבר בפנים. גלידת ביג מק וניל
התוספות כבר בפנים. גלידת ביג מק וניל צילום : צילום מסך-
 
 

הגלידה שקופאת נצמדת למשטח, ואז מתגלפת לכדי גלילים דקים ופריכים, כשכל התוספות - החל מהלחמניה, דרך החמוצים, הרטבים, ההמבורגר ועד לחסה והשומשום - כבר בפנים. את המוצר המוגמר מעבירים לכוס רחבה, מקשטים ברוטב ברביקיו ומגישים לצד צ'יפס או נאגטס, שמשלימים את החוויה הפריכה.

 

 
תכף תהיה כאן גלידת ביק מק וניל
תכף תהיה כאן גלידת ביק מק וניל צילום : צילום מסך-
 

את הגלידה לאמיצים בלבד אי אפשר עדיין להשיג בסניף המקדונלדס הקרוב לאזור מגוריכם, אבל הסרטון הויראלי חשף לא מעט חקיינים יצירתיים, שיצרו מנות לא פחות מופרעות ממנת האבטיפוס' שמחברת בין שתי האהבות הגדולות של קהילת הג'אנק פוד העולמית.

 
עוד כתבות במדור אוכל - מובייל
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.