אל אלוהי השוקולד! קרין גורן יוצרת עוגת שמרים מסוג אחר

 
עודכן 13:48 09/07/2017

לא כל יום מגיעה כוהנת אפייה ומכריזה שמצאה את המבנה המושלם לעוגת שמרים מפוצצת בשוקולד, שמכפיל את ההנאה מאפקט הבציעה. קרין גורן בקיצור מבריק לעוגה שפורצת את גבולות התבנית

 
 
 
 
 

עוגת שמרים היא תמיד עונג עילאי, במיוחד אם מרקמה אוורירי וכמות השוקולד שבתוכה נדיבה לפי מיטב המסורת הקרין גורנית. עוגת "משוך אותי" היא כבר סיפור שונה לגמרי, שלוקח את ההנאה השמרית למחוזות חדשים. במקום לבצוע, פשוט מושכים, כי מבנה העוגה מאפשר ומזמין.

 

>> אחרי שתכינו את השניצל הזה, אף פעם לא תחזרו לשיטה הרגילה

 

כך עובד הסיפור: לפני האפייה מהנדסים את העוגה בתבנית בצורה מיוחדת, שיוצרת את אפקט התלישה, כך שלאחר האפייה מתקבלת מסילה פריכה מבחוץ ורכה מבנים עם המון שוקולד באמצע, וכל מה שצריך לעשות הוא להינעל על חתיכה ולמשוך פיסה סמטרית, שנתלשת בקלות ולא פוגמת במראה הכללי והייחודי של העוגה. הכירו את הקיצור המבריק של קרין גורן לעוגה שפורצת את גבולות התבנית.

 
עוד כתבות במדור אוכל - מובייל
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.