עז תלם מציג: המרק שמנצל גם את קלחי התירס

 
עודכן 13:00 10/07/2017

לא עוד שיטות בישול מסובכות שפוגעות במרק העדין. איש האוכל עז תלם מציג שיטות מעניינות לבישול תירס, כולל מתכון מנצח למרק "100% תירס"

 
 
 
 
 

איש האוכל עז תלם אוהב לשחק עם חומרי גלם. לפני כמה חודשים השיק את "ספר הכרובית" שלו, והיום מתארח באולפן של דני רופ כדי לדבר על תירס, שנמצא כעת בתחילת עונתו. הזן המתוק אותו אנו מכירים מהווה רק 10% מסוגי התירס הגדלים ברחבי העולם. יש תירס שמתאים לפולנטה, תירס שמשביח טורטיות ואפילו תירס ייעודי לפופקורן, אך אלו גדלים בדרום ובמרכז אמריקה, כך שהישראלי המצוי נהנה מהזן המתוק בלבד בצורתו הטרייה ובנוסף מקמחים מיובאים, המתאימים לשימושים שונים.

 

>> בפלאפל הזה מכניסים את הכדורים לתוך מאפה יצירתי במיוחד

 

תלם מדגים כמה מנות שאפשר להכין מתירס מתוק טרי, ומספק טיפ חשוב באשר להכנתו: לא יותר מ-7 דקות בישול, שמותירות את התירס מתוק ופריך. צפו בראיון עם דני רופ ובמתכון הגאוני והמהיר ל"מרק 100% תירס", המבוסס על ציר תירס שמכינים מהקלחים העירומים.

 
עוד כתבות במדור אוכל - מובייל
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.