הארוחות העסקיות הכי שוות בארץ: חלק ב'

 
עודכן 10:12 06/09/2017

שניצל מופלא, סושי להריוניות, עוף מטוגן על וופל במייפל וגם סנדוויץ'אסייתי מבית היוצר של אהרוני. בפעם הבאה שאתם חושבים להתפשר על מנה במסעדת פועלים, תזכרו את הכתבה הזאת

 
 
 
 
 
הזדמנות טובה לגוון את שגרת העבודה. עסקית צהריים
הזדמנות טובה לגוון את שגרת העבודה. עסקית צהריים צילום : פוטוליה
 

פעם בכמה זמן נגמרות השאריות מהבישולים בשבת, ומתעורר הצורך המובן להפליא להימלט לשעה וחצי מהעבודה ולהטביע את יגון השגרה בארוחה טובה, שגם פותחת את צ'אקרת התאווה לחיים וגם לא פוגעת יתר על המידה בארנק. מסעדות פועלים הן אחלה, אבל אין כמו ארוחה בת שלוש מנות ואולי אף לגימת אלכוהול, כדי להשיב לנפש את זריקת החיות הנחוצה.

 

בשבוע שעבר פרסמנו כאן את חלק א' של רשימת הארוחות העסקיות הכי טובות ומשתלמות בארץ, וכעת הזמן לחלק ב'. בתפריט: עסקית חופש גדול לילדים, מנות אמריקאיות מושחתות שיגרמו לכם לנמנם תחת השולחן וגם שניצל כמו של אמא, רק יותר טעים. לגזור ולשמור לכל חשק ותאווה.

 

>> לרשימת העסקיות הכי טובות בארץ - חלק א'

 

עצירת חובה לקרניבור המתחיל: אנגוסרי


הקצבייה ומסעדת האקספרס מבית אנגוס, רשת הבשרים הצפונית שחתומה גם על המסעדה הצמודה, היא מקום שכל קרניבור ישמח לעצור בו ללאנץ'. הבשר מגיע מעדרים השייכים למסעדה והטיפול בו מקצועי עד מהחיתוך ועד לצלייה. הדיל העסקי כולל ראשונה, עיקרית, שתייה וקינוח לבחירה בתוספת של 11 שקלים על מחיר העיקרית.


מה אוכלים: אנגוסלט שווארמה; סלט אסאדו לאוהבי הסלטים או סמאש בורגר - 2 קציצות בקרבורגר אנגו, בינהן גבינת צד'ר נמסה ומעל נתחי אסאדו עגל פריכים (75 שקלים). יש גם קפטן ג'ק - כריך במילוי תבשיל בקר עם איולי פלפלים (45 שקלים) או אנגוס מיטבול - קציצות בקר ברוטב עגבניות (45 שקלים).
מתי: ימים א'-ה' בין השעות 12:00-17:00
איפה: הארבעה 20 תל אביב, 03-7715733

 

 
קצת B12 לגוף. המבורגר באנגוסרי
קצת B12 לגוף. המבורגר באנגוסרי צילום : אנטולי מיכאלו
 

קפיצה קטנה ליפן: הירו ראמן בר


היפנית המרעננת של השף ישראל אהרוני מציעה מנות קלילות שכיף לאכול גם בצהריים ולהמשיך אחר כך את היום בלי לנמנם מתחת לשולחן. בהתאמה - התמחור נוח יותר מאשר בערב ומאפשר לטעום את קלאסיקות מהמטבח האסייתי בלי לרוקן את הכיס. הדיל כולל מנה עיקרית, סלט ותה קר.


מה אוכלים: סלט אצות ואטריות; סלט עוף ומלפפונים; זוג באנ'ס בקר מפורק/ עוף או טבעוני עם סטייק חציל צלוי (52 שקלים); זוג באנ'ס ברווז/ חזיר (56 שקלים); צ'יקן או וג'י נודלס (58 שקלים); ראמן בקר/ ראמן ברווז/ ראמן חזיר (68 שקלים).
מתי: ימים א'-ה' בין השעות 12:00-17:00
איפה: לבונטין 19, תל אביב

 

 
הפרשנות של אהרוני למנות מארץ השמש העולה. באן בהירו ראמן בר
הפרשנות של אהרוני למנות מארץ השמש העולה. באן בהירו ראמן בר צילום : something
 
 

כמו בבית, רק יותר טוב: לחם יין


גם אם לא תכננתם להגיע ליהוד, כשהרעב מתעורר ואתם באזור החיוג הקרוב, שווה לתת קפיצה ללחם יין. הביסטרו הוותיק עמוס בשעות הצהריים בילדים רעבים ובאימהות שלא בא להן לבשל, אבל תמיד אפשר למצוא בו פינה שקטה ומשהו טעים לאכול. בין אם המניע הוא חוסר רצון לבשל ובין אם "סתם" רצון לפינוק קולינרי, דיל הצהריים משתלם במיוחד וכולל ראשונה ועיקרית במחיר העיקרית.

 

מה אוכלים: ניוקי ברוטב ערמונים וכמהין (67 שקלים); שניצל ביתי או קבב הבית על פוקצ'ה (77 שקלים); המבורגר במשקל 250 גרם בלחמניה עם תוספת (77 שקלים); פילה סלמון צרוב על הפלנצ'ה (92 שקלים).
מתי: ימים א'-ה' בין השעות 12:00-18:00
איפה: דרך החורש 4, יהוד | טלפון: 03-6326687

 

 

 
חוסך את הצורך להזיע במטבח הביתי. שניצל בלחם יין
חוסך את הצורך להזיע במטבח הביתי. שניצל בלחם יין צילום : דן פרץ
 

צהריים אלכוהולי: אוסקר וויילד
הפאב האירי המעוצב והשמח מתחבר אל סביבת העסקים שבה הוא ממוקם ומתעורר לחיים כבר בצהריים. לכבוד זאת הושק תפריט עסקי שכולל מנה ראשונה, עיקרית עם תוספות לבחירה ושליש בירה מהחבית במחיר העיקרית, במחיר משתלם במיוחד, המתחיל מ-54 שקלים לאדם.
מה אוכלים: קרפצ'יו סינטה; Irish meatballs - קציצות בשר ברוטב עגבניות וירקות שורש; פילה דג אמנון בתבלינים ארומטיים עם סלסת עגבניות פיקנטית; פילה סלמון במרינדה אירית; סטייק אנטריקוט אנגוס 300 גרם.
מתי: ראשון-חמישי 12:00-17:00
איפה: הרוקמים 26, חולון | טלפון: 03-7785550

 

 
הבירה היא חלק בלתי נפרד מהארוחה. עסקיות באוסקר וויילד
הבירה היא חלק בלתי נפרד מהארוחה. עסקיות באוסקר וויילד צילום : אפיק גבאי
 

ממלכת הפיצות המשתלמות: פאט ויני


הדיינר האיטלקי השמח בחיפה מחבר בין המטבח המסורתי הצבעוני והעסיסי של ארץ המגף לבין הפרשנות העליזה שלו בדיינרים של ניו ג'רזי. בתפריט תמצאו פסטה טריה עם רטבים עשירים, פיצות ופוקאצ'ות שנאפות ברגע ההזמנה בטאבון אבן לוהט, סלטים, מנות עיקריות וגלידה מתוצרת בית במחירים נמוכים במיוחד. גם הדיל העסקי גם כן פשוט ולא מתחכם - 10% הנחה על כל התפריט.


מה אוכלים: הפוקצ'ה של ויני, מוגשת עם קרם חציל וסלסת עגבניות (14 שקלים), קלמרי מטוגן ברוטב קיסר (29 שקלים), אצבעות מוצרלה מטוגנות (25 שקלים), פיצה ספינצ'י ריקוטה עם מחית ארטישוק, תרד, מוצרלה, ריקוטה, זוקיני צלוי, ברוקולי וכרישה צלויה (52 שקלים), פסטה סלמון וקרם תרד (69 שקלים), לזניה ראגו וחזה אווז (59 שקלים).
מתי: ימים א'-ה' בין השעות 12:00-16:00
איפה: סולל בונה 8 קרית אתא | טלפון: 04-9936360

 

 
לשבוע בלי לרחם על הארנק. פילה סלמון על ניוקי בפאט ויני
לשבוע בלי לרחם על הארנק. פילה סלמון על ניוקי בפאט ויני צילום : אפיק גבאי
 

סושי עם ערך מוסף: ניני האצ'י


נשים בהיריון שימו לב: במקרה של קרייבינג לסושי, בניני האצ'י אתן לגמרי בטוחות בזכות רולים על בסיס ירקות ודגים אפויים, שמכינים בפס נפרד ובכלים מיוחדים ללא חשש לזיהום. התפריט העסקי כולל ראשונה ועיקרית במחיר העיקרית ויש בו גם סושי רגיל, כולל סשימי, סלטים, שיפודים יפניים, מרקים, נודלס ועוד.


מה אוכלים: מרק ראמן (45 שקלים); קארי קוקוס עוף או בקר וירקות (49 שקלים); קומבינציית סושי לנשים בהריון (62 שקלים).
מתי: ימים א'-ה' בין השעות 12:00-17:00
איפה: בן יהודה 228 תל אביב | טלפון: 03-6249228

 

 
מספקת תאוות לא ממומשות. סושי בניני האצ'י
מספקת תאוות לא ממומשות. סושי בניני האצ'י צילום : מסעדת ניני האצ'י
 

כולסטרול, והרבה ממנו ישר לוורידים: אמריקה


המתחם האמריקני-מקסיקני בבית ציוני אמריקה מציע תפריט עסקי נדיב ומגוון, שאחריו כל מה שתרצו זה רק לתפוס תנומה על כיסא הנוח בחצר המוצלת. במסגרת הדיל בוחרים לפתיחה גוואקמולה/ כנפיים/ סלט פינק ליידי/ נאצ'וס אנד צ'יז, ומקבלים בנוסף למנה העיקרית גם קינוח ומיני פרוזן מרגריטה.


מה אוכלים: 2 צ'יזבורגר סליידרז וצ'יפס (59 שקלים); עוף מטוגן על וופל וסירופ מייפל (69 שקלים); צלעות בשר לבן, סלט תפוחי אדמה וקולסלאו (89 שקלים); כריך כדורי בשר ברוטב עגבניות (59 שקלים).
מתי: ימים א'-ה' בין השעות 12:00-18:00
איפה: אבן גבירול 26, תל אביב | טלפון: 072-3951153

 

 

 

 
עונג אמריקאי מושחת. סליידר באמריקה
עונג אמריקאי מושחת. סליידר באמריקה צילום : אנטולי מיכאלו
 

גרסת הצהריים של מסעדת השף: קוואטרו


המסעדה האיטלקית-ים תיכונית של השף אביב משה היא מפלט אלגנטי, צונן ונעים מההמולה של מרכז תל אביב. כאן תוכלו לקיים פגישה עסקיות מכובדת סמוך לבר רחב ידיים, ליהנות מהשירות הסופר מקצועי ולקבל מנות נדיבות ומפוארות במחיר הוגן. דיל הצהריים כולל ראשונה ועיקרית במחיר העיקרית בלבד.


מה אוכלים: פסטה פלפל (69 שקלים); כבדי עוף צרובים על בצל מקורמל, פטריות יער ורוטב מרסלה (89 שקלים); לברק על קרם ארטישוק ירושלמי, טורטיליני שאלוט, ציר מרלו וקצף מקיאטו (109 שקלים).
מתי: ימים א'-ה' בין השעות 12:00-16:00
איפה: הארבעה 21, תל אביב | טלפון: 03-9191555

 

 
אווירה אלגנטית ומנות נדיבות. רביולי עגבניות צלויות בקוואטרו
אווירה אלגנטית ומנות נדיבות. רביולי עגבניות צלויות בקוואטרו צילום : MY SOCIAL
 

הוואי בלב השרון: אסיה מוניקה


בימים כתיקונם תפריט העסקיות במסעדה האסייתית של השף דניאל זך כולל מנת פתיחה, עיקרית וכוס משקה קל במחיר העיקרית מ-52 שקלים ומעלה. לכבוד הקיץ, במשך כל ימי החופש הגדול תוכלו להתפנק על עסקית ילדים הכוללת עיקרית בתוספת משקה קל וכדור גלידה לקינוח ב-49 שקלים.


מה אוכלים: המבורגר עם תוספות כגון חמאת כמהין, חציל טריאקי, קומבונולה, אננס, בייקון טלה, שרימפס ועוד; בלו סלמון - פילה סלמון נורבגי טרי, צרוב עם ירקות העונה ברוטב שמנת, סאקה, גבינה כחולה ואורז; וגם POKE, הלהיט התורן של הקיץ שהגיע לישראל מהוואי, המשלב דג נא, אורז וירקות ופירות טריים.
מתי: ראשון-חמישי 12:00-17:00
איפה: הרקון 2 הוד השרון | טלפון: 09-7465353

 

 
משב רוח קולינרי מרענן. פוקי באסיה מוניקה
משב רוח קולינרי מרענן. פוקי באסיה מוניקה צילום : גליה אבירם
 

המקום לספק בו תאוות פחמימתיות: טריולה


השגרירות האיטלקית הקטנה באזור התעשיה של פתח תקוה כבר ביססה לעצמה מעמד של מקום ששווה להגיע אליו בגלל האווירה, התמחור הנוח ובעיקר הפיצות שיוצאות חמות ופריכות מהטאבון הענק. בתפריט הצהריים, הכולל ראשונה ועיקרית במחיר העיקרית, יש קלאסיקות איטלקיות שישלחו אתכם לדרככם שמחים ומסופקי-פחמימות, וזה תענוג בלתי מבוטל באמצע יום עבודה מתיש.


מה אוכלים: פפרדלה אסאדו (67 שקלים); ריזוטו דניס (92 שקלים); ניוקי טריולה ברוטב שמנת, פרג וגבינות (59 שקלים); המבורגר טרטופו (65 שקלים); פילה סלמון בגריל (89 שקלים).
מתי: ימים א'-ה' בין השעות ראשון-חמישי 12:00-17:00
איפה: שחם 14 פתח תקוה | טלפון: 03-9198445

 

 
געגועים לאיטליה. בוראטה של מסעדת טריולה
געגועים לאיטליה. בוראטה של מסעדת טריולה צילום : ברק קרוואני
 
עוד כתבות במדור אוכל - מובייל
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.