קרין גורן נלחמת בכוח המשיכה: מתכון לעוגת תפוזים גבוהה שלא נופלת

 
עודכן 11:40 09/08/2017

אמנם כולם מכירים עוגת תפוזים בחושה, כביכול העוגה הכי פשוטה שיש אז זהו שלא. זאת עוגה מפונקת וקפריזית אך קרין גורן מוכיחה שאפשר גם אחרת

 
 
 
 
 

עוגת תפוזים היא קלאסית וטעימה אך לוקה בחסרון אחד - ברגע שמוציאים אותה מהתנור לקירור, היא נופלת ולפעמים אף צונחת במרדנות לכיוון הרצפה. כדי למנוע את האכזבה הקשה, קרין משתמשת בתבנית ארובה גבוהה עם 3 רגליים, וברגע שהעוגה יוצאת מהתנור, בודקים שהיא אכן קפיצית ויבשה ורק אז הופכים את התבנית ונותנים לה להתקרר כשהיא הפוכה. מפזרים מעל אבקת סוכר ומקבלים את הטאצ' הסופי לעוגת תפוזים טעימה, גבוהה שתרשים כל אורח שיגיע אליכם.

 
עוגת תפוזים מרשימה שלא תאכזב אתכם
עוגת תפוזים מרשימה שלא תאכזב אתכם
 


 
עוד כתבות במדור אוכל - מובייל
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.