לא רק כוכבות קולנוע ודוגמניות: גם האצות הישראליות בדרך לכבוש את העולם

 
עודכן 16:05 10/08/2017

האצות הישראליות הפכו לפופולריות במיוחד בשוק הבריטי. איך זה קרה ומה הטכנולוגיה המיוחדת שקיימת רק בישראל?

 
 
 
 
 

בפעם הבאה שאתם אוכלים סושי טעים בחוץ לארץ - יש סיכוי שזה בזכות ישראל. האצות הישראליות הופכות לשם דבר בעולם, ובבריטניה כבר התחילו לשווק אותן.

 

אז מה מיוחד בהן? מגדלים אותן בטכנולוגיה שקיימת רק בישראל- במי ים, אך בבריכות על היבשה, וכך הערכים התזונתיים טובים יותר והן יוצאות נקיות יותר. תופתעו לגלות שניתן לשלב את האצות במוצרי מזון שונים, כמו קרקרים ופסטות. צפו בראיון המלא:

 

>>> חוויית משתמש: מה קורה כשמנסים להפוך מילקי לנוזל?

>>> בלי רגשות אשמה: קרמבו מהחלומות בפחות מ-160 קלוריות

 

 
סושי. האצות הישראליות רצות לאי הבריטי
סושי. האצות הישראליות רצות לאי הבריטי צילום : fotolia
 
עוד כתבות במדור אוכל - וידאו
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.