מתכון לראש השנה: קראמבל תפוחים בדבש

 
עודכן 12:58 03/09/2017

פירורים פריכים וחמאתיים עם קראנץ' אגוזי לוז, שנחים על תפוחים מקורמלים בדבש, וכל זה בפחות מחצי שעה. לגזור ולשמור

 
 
 
 
 
לא צריך לחכות לחורף. קראמבל תפוחים של בראסרי עין כרם
לא צריך לחכות לחורף. קראמבל תפוחים של בראסרי עין כרם צילום : אפיק גבאי
 

המתכון באדיבות בראסרי עין כרם

 

החומרים:


לקראמבל


100 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות


100 גרם סוכר דמררה


100 גרם אגוזי לוז קלויים


לתפוחים מקורמלים


5 תפוחי גרני סמית חתוכים לפרוסות בעובי 2 ס"מ


5 כפות דבש

 

>> על דג פנקייק במילוי גלידת מאצ'ה כבר שמעתם?

 

אופן ההכנה:


 

  • מחממים תנור ל-180 מעלות
  • מכינים את הקראמבל: טוחנים הכל במגימיקס בפולסים עד ליצירת פירורים
  • מקרמלים את התפוחים: מחממים דבש במחבת עד לרתיחה ויצירת בועות כמו של קרמל סוכר
  • מוסיפים את התפוחים ומבשלים עד לריכוך התפוחים ומוסיפים בסוף כפית קינמון
  • מסדרים בתבנית חסינת חום שכבה של תפוחים , מפזרים את הקראמבל בשכבה אחידה ואופים במשך 20-25 דקות עד להשחמה.

 

 
עוד כתבות במדור אוכל - מובייל
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.