הגלידריה הזאת עושה דברים בלתי חוקיים עם שוקולד

 
עודכן 14:29 05/09/2017

במקום החדש שנפתח בדיזנגוף משקים את הגביע בנוזל ממכר ורק אז עורמים את כדורי הגלידה. הייתם אוכלים את הדבר המופרע הזה?

 
 
 
 
 

אם תהיתם איך אפשר לקחת גביע גדוש גלידה ולהפוך אותו למשמין יותר, התשובה נמצאת באוטלו, גלידריה תל אביבית חדשה עם חיבה מוגברת לשוקולד. כמה מוגברת? עוד לפני שמעמיסים על הגביע את הגלידה המיוצרת במקום, ממלאים בשוקולד נוזלי, ורק אז עורמים את הכדורים. בין הטעמים המתחלפים: בוטנים מלוחים ושוקולד, קרמל מלוח, ומסקרפונה פירות יער, ובסוף מגיע גם חיזוק של וופל מצופה שוקולד שמעטר את הכדור הגבוה ביותר. כל הפרטים בכתבה. צפו.

 

אוטלו - דיזנגוף 165, תל אביב

 
עוד כתבות במדור אוכל - מובייל
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.