הנשנוש המושלם: חיתוכי בטטה פריכים

 
עודכן 12:26 12/09/2017

פליאוליתים, שומרים על הגזרה ומפנטזים על נשנוש מושלם ודל קלוריות? המתכון הזה מקפיץ את כל התכונות הטובות של הבטטה ב-5 דקות עבודה

 
 
 
 
 
הדרך הנכונה לצרוך אותה. חיתוכי בטטה
הדרך הנכונה לצרוך אותה. חיתוכי בטטה צילום : פוטוליה
 

זה רק נראה כמו מנה פשוטה, אבל בזכות צורת החיתוך המיוחדת שולי הפרוסות שנצרבים בתנור הופכים פריכים ומתוקים יותר, והתוצאה היא הוא נשנוש בריא ומלא מרקמים.

 

3 מנות | דרגת קושי: קל | פרווה

 

מצרכים:


3 בטטות בגודל בינוני


3 כפות שמן זית


מלח גס

 

אופן ההכנה:


  • מחממים תנור ל-180 מעלות. חותכים את הבטטות לפרוסות, אבל לא עד הסוף, רק עד ליצירת מעיין מניפה.
  • מסדרים על תבנית עם נייר אפייה, מזלפים מעל שמן זית בנדיבות ומתבלים במלח גס.
  • אופים 50 דקות או עד שהבטטה רכה לחלוטין. מוציאים ומגישים.

 

 

 

 

 
עוד כתבות במדור מתכונים עם בטטה - אקונה בטטה
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.