תסגרו את החלונות: צ'יפס הבטטה הכי קראנצ'י ומרעיש שתכינו אי פעם

 
עודכן 12:26 12/09/2017

תמיד כשמנסים להכין צ'יפס בטטה, מסיימים עם גפרורים עצובים ומקורמלים יתר על המידה. הנה המתכון המדויק ביותר עם מרכיב שמגן על צ'יפסוני הבטטה מפני שריפה, ומוציא אותם פריכים ושזופים

 
 
 
 
 
פריכות מושלמת. צ'יפס בטטה
פריכות מושלמת. צ'יפס בטטה צילום : Christopher Flowers on Unsplash
 

3 מנות | דרגת קושי: קל | פרווה

 

מצרכים:


3 בטטות בגודל בינוני, קלופות


3-4 כפות קורנפלור


מלח


שמן לטיגון עמוק

 

אופן ההכנה:

 

 

  • חותכים את הבטטות לצורת הצ'יפס שאוהבים: גפרורים או פרוסות דקות. מבשלים במים רותחים 8 דקות כדי לרכך מעט את הבטטה, אבל לא לרמה שהיא מתפרקת או רכה לחלוטין. מסננים.
  • מחממים שמן לטיגון עמוק. מניחים את הקורנפלור בצלחת. מצפים את חתיכות הבטטה בקורנפלור מכל הכיוונים.
  • מטגנים בשמן 3-4 דקות (במספר נגלות כדי לר לקרר את השמן) עד שהציפוי מזהיב והבטטה מתרככת לחלוטין.
  • מוציאים לנייר סופג, מתבלים במלח ומגישים.

 

 

 

 

 
עוד כתבות במדור מתכונים עם בטטה - אקונה בטטה
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.