ארוחה כתומה: בטטה מדורה במילוי שמנת חמוצה

 
עודכן 10:57 18/09/2017

לפעמים כל מה שצריך זה מתכון פשוט ומשביע, בלי שום גימיקים או התעסקויות. המנה הזאת אמנם מבלה שעה בתנור, אבל אז מקבלת חיזוק שעושה את כל ההבדל

 
 
 
 
 
מצוינת לבראנצ'ים ספונטניים. בטטה אפויה במילוי שמנת חמוצה
מצוינת לבראנצ'ים ספונטניים. בטטה אפויה במילוי שמנת חמוצה צילום : פוטוליה
 

3 מנות | דרגת קושי: קל | חלבי

 

מצרכים:


3 בטטות בינוניות


3 כפות שמן זית


מלח גס


1 גביע שמנת חמוצה


חופן עלי פטרוזיליה, קצוצים

 

אופן ההכנה:

 

  • מחממים את התנור ל-200 מעלות. שמים את הבטטות על תבנים עם נייר אפייה ואופים במשך 60 דקות או עד שהבטטות נימוחות לחלוטין.
  • מוציאים, פותחים את הבטטות במרכזן. מתבלים במלח גס ומסלפים פנימה שמן זית. במרכז כל בטטה מניחים שמנת חמוצה ופטרוזיליה קצוצה ומגישים.

 
עוד כתבות במדור מתכונים עם בטטה - אקונה בטטה
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.