אזעקת פריכות! תפוצ'יפס בטטה הום מייד

 
עודכן 14:42 10/09/2017

זה פריך, זה בריא וזה ממכר! במקום לקנות, למה שלא תכינו לבד? צ'יפסוני בטטה דקיקים ופריכים שאופים בתנור ומכרסמים בהנאה

 
 
 
 
 
פריכות ממכרת. צ'יפס בטטה
פריכות ממכרת. צ'יפס בטטה צילום : Fotolia.com
 

2 מנות | דרגת קושי: קל | פרווה

 

מצרכים:


3 בטטות בגודל בינוני


3 כפות שמן זית


מלח דק

 

אופן ההכנה:

 

 

  • מחממים תנור ל-150 מעלות (מצב רגיל, לא טורבו).  חותכים את הבטות לפרוסות דקות. מתבלים בשמח זית ומלח ומסדרים על 2 תבניות כך שהפרוסות לא יגעו זו בזו בשכבה אחת.
  • אופים שעה וחצי או עד שהבטטות יבשות ופריכות.
  • מוציאים ונותנים לפרוסות להתקרר לפני שאוכלים.

 

 

 
עוד כתבות במדור מתכונים עם בטטה - אקונה בטטה
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.