פרפקטו: האוכל האיטלקי הכי טעים שאתם לא מכירים

 
עודכן 12:36 14/09/2017

כולנו מכירים את רומא ואוהבים פסטה ופיצה. אבל מה עם האוכל שמגיע מהמקומות הפחות מוכרים באיטליה. ספר חדש עוקב אחרי הטעמים מארץ המגף

 
 
 
 
 

 

אוהבים אוכל איטלקי? הגיע הזמן שתכירו גם את המאכלים מהמקומות הפחות מוכרים של ארץ המגף. יעקב ג'אקומו פיאלקוב, מומחה למטבח האיטלקי, מפרסם מתכונים בחשבון הפייסבוק שלו וגם הוציא ספר בישול איטלקי בשם "איטליה על קצה המזלג". בראיון לאורלי וגיא סיפר על מקומות נסתרים מעיני המטייל הישראלי, והאוכל שבא בעקבותיהם - ירקות, פירות ים ופסטה.

 

>> הגלגול החדש והזול של המסעדה של רושפלד

>> מתכון מבריק לצ'יפס אפוי בשיטת מיוחדת עם טעם של מסעדה

 




 
פסטה צ'יקן בולס
פסטה צ'יקן בולס צילום : fotolia
 
עוד כתבות במדור אוכל - מובייל
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.