מזון למחשבה: מדוע בני אדם אוהבים כל כך טעם של שומן?

 
עודכן 20:50 05/10/2017
חן ליברמן

כיצד פטריות יכולות להוות תחליף לאור השמש, ומתי גילו האינדיאנים בדרום אמריקה את תפוחי האדמה? כל התשובות לשאלות המרתקות מופיעות בסרט חדש ומסקרן

 
 
 
 
 

בסרט חדש "כשהמדע פוגש את הטעם", המשודר בימים אלה בערוץ שמונה בכבלים, מציגים בפנינו את ההיסטוריה של הטעם והמטבח האנושי.

 

מדוע בני אדם אוהבים כל כך טעם של שומן? כיצד פטריות יכולות להוות תחליף לאור השמש? ומתי ואיך גילו האינדיאנים בדרום אמריקה את תפוחי האדמה? כל התשובות לשאלות המרתקות האלו, ועוד, מופיעות בסרט החדש. הנה טעימה ממנו.


הספר שיגרום לכם להתמכר לבריאות

המסעדה היפנית שבה אין כניסה לסושי

מתכון לדג המרוקאי של ג'קי אזולאי

 

 
תפוחי אדמה
תפוחי אדמה צילום : funkyfrogstock - Fotolia.com
 
עוד כתבות במדור אוכל - מובייל
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.