מכורים ליוגורט? אהרוני מלמד כיצד להכין אותו לבד

 
עודכן 09:43 29/10/2017

יוגורט הוא אחד מהמרכיבים הפופולאריים במטבח הים תיכוני וניתן להכינו גם בבית בעזרת שני מצרכים

 
 
 
 
 

אחד ממאכלי הרחוב הפופולאריים ביותר במרוקו הוא הסיקוק. הוא מכיל שני מוצרי יסוד במטבח הים תיכוני: חיטה ויוגורט. ליוגורט יש אינפור גרסאות במטבח הים תיכוני: סמיך, פחות סמיך, חמוץ, פחות חמוץ. איך מכינים יוגורט ומהי מחמצת? אהרוני מסביר את התורה על רגל אחת בשוק של מרוקו.

 
עוד כתבות במדור המסע המופלא של היוגורט
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.