חשבתם שקשה להכין רביולי? זאת הפסטה הנדירה בעולם

 
עודכן 12:23 06/11/2017

המתכון עובר בחשאיות מדור לדור, וסוד ההכנה כל כך סבוך עד שהצליח לייאש גם את בכירי חברת הפסטה הגדולה בעולם. הכירו את הפסטה הסרדית, שתשאיר גם אתכם המומים ומלאי הערכה

 
 
 
 
 

את התהליך של פסטה ושל אטריות במתיחה סיכוי טוב שאתם מכירים בהמון גרסאות, אך את שיטת ההכנה הזאת כנראה שלא ראיתם מעולם. אצל משפחה ותיקה בעיירה נווארו שבסרדיניה מכינים כבר 400 שנה את הפסטה הסרדית המיוחדת הזאת. האטריות עצמן הן לא התוצר הסופי, ובתהליך ההכנה יוצרים מהאיטריות מעין אריג, שאחרי ייבושו נקרע לקרעים ורק אז הופך לחומר גלם שניתן לבשל וללוות ברוטב. כל מהנדסי הפסטה של "ברילה" ביקרו בבית המשפחה כדי לייצר מכונה שעושה את הפסטה הזאת ולא הצליחו. צפו.

 

חשק פתאומי לפסטה? נסו את המתכונים שכאן:

הטריק המושלם: פסטה ברוטב עגבניות ובזיליקום שמבשלים בסיר אחד

פסטה ברוטב שמנת, אפונה ופסטו
סלט פסטה, סלקים צלויים וגבינה כחולה
פסטה עם קישואים, ארטישוק ולימון

 

 

 
אהרוני עם הפסטה הנדירה בעולם
אהרוני עם הפסטה הנדירה בעולם
 
 
עוד כתבות במדור המסע המופלא של היוגורט
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.