הצבע הכי טרנדי בקולינריה העולמית מגיע גם לסלט המרענן הזה

 
עודכן 10:30 13/11/2017

מתכון ב-3 דקות מהתוכנית "לבחור נכון עם מיכל צפיר": קבלו שילוב בין סלק אפוי בתנור לסלק חי, עם עלי ארוגולה ושמיר - ומשם תוסיפו מה שתרצו. למתכון המלא

 
 
 
 
 

את סלט הסלק הזה לא לוקח יותר מדי זמן להכין, אבל הוא תאווה לחיך - וגם לעיניים. הנה המתכון:


מצרכים

- 2 סלקים שבושלו בתנור ב-200 מעלות למשך 30 דקות, עטופים בנייר כסף (ובנייר אפייה אם תרצו) חתוכים לקוביות. ניתן לבשל יום קודם (ניתן לבשל גם במים רותחים עד שהסלק רך).

- חצי סלק לא מבושל פרוס לפרוסות דקות
- צרור ארוגולה קצוצה
- 50 גרם שקדים/אגוזי מלך קלויים
- 20 מ"ל חומץ יין אדום
- מיץ מחצי לימון
- 50 גרם שמן זית
- 50 גרם גבינת טולום בקר/כבש
- 1 שן שום קצוצה
- קורט כמון
- קורט מלח


אלפים כבר בדקו את המתכון שגרם לאהרוני לעצור את נשמתו, ומה איתכם?


אופן הכנה
- לערבב בקערה את כל המרכיבים למעט השקדים/אגוזים והגבינה
- לתקן טעמים ולהניח בצלחת הגשה
- לפזר על הסלט את השקדים/אגוזים

 

 
סלט סלק וארוגולה, מתוך התוכנית "לבחור נכון עם מיכל צפיר"
סלט סלק וארוגולה, מתוך התוכנית "לבחור נכון עם מיכל צפיר" צילום : אסף גולן
 


 
עוד כתבות במדור אוכל - וידאו
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.