איפה תוכלו לטעום את המנה המרוקאית שהוציאה את גידי מגדרו?

 
עודכן 22:28 13/11/2017

ביקשתם, קיבלתם. הסקרנות והביקוש עשו את שלהם, ובסוף הצלחנו למצוא את השף שיגיש את המנה המיוחדת מהתוכנית במשך שבוע. כל הפרטים בכתבה

 
 
 
 
 

לא האמנו לכמות הפניות שהגיעו למערכת אחרי שידור הפרק הראשון של "המסע המופלא של גידי ואהרוני", בו מטיילים השניים במרוקו ואוכלים "פול מ'טחון". התגובות הנלהבות של גידי למנה שעשויה מפול ואפונה שמתבשלים שעות ארוכות, נטחנים, משתדכים לתבלינים, ועוברים אפייה נוספת בחום גבוה שמלהיט את הכלי וגורם לתוצר הסופי לבעבע במרקם מעניין וחדש לחך - הצליחו להוציא גם אתכם משלוותכם. מבול הפניות שהגיעו לעמוד הפייסבוק של מדור האוכל עשו את שלהן, ומרגע שהסתיים הפרק ניסינו למצוא את המתכון המקורי בלי קיצורי דרך או התאמות חך.

 

>> רוצים להכין בבית? מתכון לפול מ'טחון אמיתי

 

 
כך נראה אדם מאוהב. אהרוני וגידי
כך נראה אדם מאוהב. אהרוני וגידי צילום : צילום מסך-
 

 

לא היה קל, אבל אחרי הרבה מאוד הרמות גבות, הגענו לשף אסי לוי ממסעדת "בבי", שלא הרים אפילו אחת, חייך והסביר שמדובר במאכל משפחתי אהוב במיוחד, שמי שלא מכיר מקרוב עלול להיבהל מהצבע ומהמרקם שלו, אך ההפסד כולו שלו. לוי נתן לנו את המתכון המדויק על כל שלביו, וכל כך התלהב מהעניין סביב המנה המסורתית שהחליט להגיש אותה לסועדים לזמן מוגבל. אז איך זה נראה במציאות, האם גידי יצא מגדרו בצדק ואיפה תוכלו לטעום את המאכל המהולל? כל הפרטים בפינת הבוקר בתוכנית של אורלי וגיא.

 

אוהבים לבשל? אולי תאהבו גם המתכונים האלה:

>> נאן מבצק יוגורט מיוחד

>> עלי גפן ביוגורט חם

>> הדור החדש של הקוסקוס

 
עוד כתבות במדור המסע המופלא של היוגורט
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.