סלט דגים

 
עודכן 08:32 16/04/2006
ורד ברלל

נשארו לכם במקרר עודפי דגים מליל הסדר והארוחות החגיגיות? סלט דגים מהיר ופשוט להכנה

 
 
 
 
 

המצרכים לשמונה מנות:

2 ק"ג דג מסוג אמנון/ בקלה/ נסיכת הנילוס, נקי ומחולק קפוא. (ניתן לערבב) 1 לימון 10-15 מלפפונים חמוצים 4 כפות מים מהמלפפונים החמוצים בצל גדול קצוץ דק 3 כפות מיונז כף שמיר טרי קצוץ מעט פלפל שחור
 

אופן ההכנה

1. מניחים את הדגים בסיר מלא מים, מוסיפים לימון שלם פרוס לפרוסות עבות ומבאים לרתיחה. 2. מנמיכים את הלהבה ומשאירים את הדגים בסיר לשלוש דקות נוספות. 3. כשהדגים מתרככים לגמרי. מסננים את הדגים ומעבירים לקערה. (בלי הלימון) 4. מפוררים את הדגים. 5. חותכים לחתיכות קטנות את המלפפונים החמוצים ומוסיפים 4 כפות מהמים בהם היו המלפפונים. 6. מוסיפים את כל שאר החומרים ומערבבים היטב. הערה: אין צורך במלח, מאחר והמים של המלפפונים מלוחים דיים. יש לשמור בקרור
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות