פרפה חלבה

 
עודכן 23:19 20/04/2006
ורד ברלל

מתוק לשבת: לכבוד הקיץ שכמעט הגיע, קינוח קל להכנה, עם חלבה והעיקר קר

 
 
 
 
 

המצרכים;

250 גרם חלבה וניל 250 מ"ל שמנת מתוקה 3 ביצים מופרדות 1/4 כוס סוכר 1 תבנית מוארכת של אינגליש קייק
 

אופן ההכנה;

1. מפוררים היטב את החלבה ומוסיפים את החלמונים. ומקציפים. 2. בנפרד מקציפים שמנת מתוקה לקצף חזק ומוסיפים בתנועות עטיפה את החלבה. 3. מקציפים חלבונים וסוכר ומוסיפים בתנועות עטיפה לתערובת החלבה והשמנת. 4. את התערובת יוצקים לתבנית מאורכת ומקפיאים למשך לילה שלם לפחות. להגשה: ניתן לעטר צלחת הגשה בסירופ שוקולד/ מייפל/ דבש/ סילן/ טחינה גולמית, לפזר אגוזים קצוצים ופירות ולהניח פרוסה מהפרפה במרכז
 

מתוך מגזין "דרך האוכל"

המתכון באדיבות "הקדרה של נגה בבית שערים".
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות