פטריות בגבינה

 
עודכן 08:48 30/04/2006
ורד ברלל

מתכון השבוע: מנה שנראית "גורמה", היא בעצם פשוטה להכנה, מושלמת לאירוח, לקוקטייל וסתם כדי להשוויץ לח'ברה

 
 
 
 
 

המצרכים:

250 גר' (1 סלסילה) פטריות שמפיניון גדולות 100 גר' (1/2 גביע) גבינת ריקוטה 5% 2-5 כפות גבינה בולגרית או מלוחה 5% צרור שמיר, קצוץ דק 1 כף בזיליקום רצוץ דק 1 כף תבלין לפיצה 1 ביצה טרופה פירורי לחם לציפוי 2 כפות גבינת קשקבל מגורדת מעט פלפל שחור שמן לטיגון
 

אופן ההכנה:

1. קוטמים את רגלי הפטריות. 2. מערבבים בקערה את גבינת הריקוטה, הגבינה הבולגרית, השמיר, הבזיליקום והתבלין לפיצה. 3. ממלאים את הפטריות בעזרת כפית בתערובת הגבינה, כך שתיווצר תלולית. 4. טורפים בקערה נפרדת את הביצה ובקערה נוספת פירורי לחם עם מעט פלפל שחור וגבינת קשקבל. 5. טובלים את הפטריות הממולאות בביצה ולאחר מכן בתערובת פירורי הלחם, ומטגנים עד הזהבה.
 
באדיבות מגזין "דרך האוכל"
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות