צ'ירשי

 
עודכן 12:20 07/05/2006
מאיה קאופמן

מתכון השבוע: סלט טריפוליטאי מסורתי. קל מאוד להכנה ויכול לשמש יופי של תוספת בכל ארוחה

 
 
 
 
 

המצרכים

1 תפוח אדמה 2 גזרים דלעת ביחס לכמות הגזר (בערך 250-300 גרם) לרוטב: כף פפריקה כף קרויה (כורכום) כף כמון כפית מלח כפית מלח לימון 15 שיני שום כתושות חצי כוס שמן
 

אופן ההכנה

1. להכנת הרוטב: מערבבים את כל התבלינים יחד עם השמן והשום עד לקבלת בלילה אחידה ויפה. 2. מרתיחים 4 כוסות מים ומכניסים את הירקות לפי הסדר: גזר, תפוח אדמה ודלעת. לאחר שהירקות מתרככים, מסננים ומקררים. 3. לאחר הקירור מרסקים את הירקות לחתיכות גסות. ויוצקים את הרוטב מעל.
 
המתכון באדיבות מסעדת גואטה
 

רוצים עוד?

ספר המתכונים של גוד פוד
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות