פנקוטה וניל עם ליצ'י

 
עודכן 06:57 07/05/2006
מאיה קאופמן

מתוק לשבת: קינוח פרווה מרשים של פנקוטה וליצ'י. דורש קצת השקעה אבל שווה כל רגע

 
 
 
 
 

המצרכים

400 מ"ל שמנת ריץ' (חבילה ו3/4) כוס מים 120 מ"ל חלב ריץ' (2/3 כוס) 1/2 כוס מים 1/3 כוס סוכר 15 גרם ג'לטין מקל וניל לג'לי ליצ'י: 400 גרם מחית ליצ'י 1/3 כוס סוכר 6 גרם ג'לטין
 

אופן ההכנה

1. משרים את הג'לטין עם 1/2 כוס מים 2. בתוך סיר נפרד מניחים את השמנת, מים, מקל וניל, סוכר, חלב ומביאים לרתיחה 3. מוסיפים את הג'לטין ומחממים 1/2 דקה על האש, מורידים ומקררים 4. לוקחים קערית אישית ויוצקים לתוך הקערית ומשאירים שוליים בגובה של 1/2 ס"מ 5. מניחים במקרר הכנת ג'לי ליצ'י: 1. את הג'לטין מניחים בקערית קטנה עם שלוש כפות מים 2. לוקחים 1/3 מכמות הליצ'י, מניחים בתוך סיר יחד עם הסוכר ומביאים לרתיחה. מורידים מהאש ומוסיפים את הג'לטין. מערבבים עם המסה ומוסיפים את יתר מחית הפרי. 3. מקררים ומוזגים מעל הפנקוטה ומקשטים עם תותים טריים.
 

המתכון באדיבות שף קונדיטור ערן שוורצברד

מתוך התפריט החדש של "קונטיננטל איירליינס" .
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות