עוגיות ג'ינג'ר פריכות

 
עודכן 13:30 22/01/2007
מאיה קאופמן

מתוק לשבת: עוגיות מיוחדות ויוצאות דופן. הולכות יופי לצד תה או קפה, וגם כסתם פינוק לשבת

 
 
 
 
 

המצרכים

150 גרם חמאה קליפה מגוררת מתפוז אחד שליש כוס ג'ינג'ר מסוכר קצוץ 70 גרם אבקת סוכר 180 גרם קמח
 

אופן ההכנה

1. מרפדים תבנית אפייה מרובעת 20X20 בנייר אפייה 2. מחממים תנור מראש ל 180 מעלות 3. ממיסים בסיר את החמאה ומסירים מהלהבה. מוסיפים את גרד התפוז, הג'ינג'ר והסוכר. מערבבים היטב ומוסיפים את הקמח. מעבדים עד שמתקבל בצק יציב 4. לוחצים ומשטחים את הבצק על התבנית, ואופים כ 20 דקות עד שמזהיב 5. משחררים מהתבנית, מניחים לצינון כ 2-3 דקות. בעזרת סכין משוננת חותכים לריבועים מאחסנים בכלי אטום, עד שבוע. מחוץ למקרר.
 
המתכון מתוך "ספר מתוק" מאת חנוך פרבר
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות