אזלו הזנבות

 
עודכן 10:36 08/01/2007
גליה סיון

איגואנה בשום, נחש צפע ביין? לא עוד סיסמאות גיוס למילואים. אנשים אוכלים את זה, ועוד משאירים טיפ

 
 
 
 
 
עיניים שלי. עם אורז
עיניים שלי. עם אורז
זה קורה בכל העולם: אנשים אוכלים דברים שאפילו הסבתא הטריפוליטאית שלכם לא שמעה עליהם. או הסבתא העיראקית שלכם, לצורך העניין. כשירות לתייר, אספנו את עשרת המאכלים המוזרים ביותר שניתן להעלות על הדעת, אבל אנחנו מודים שלא העזנו לטעום. אוהבים אתכם, אבל לא עד כדי כך.

עיני דגים, דרום-מזרח אסיה

נחשב לדליקטס בחלק זה של העולם. נראה כמו עיניים ומחליק בגרון, במיוחד אחרי שלושה בקבוקי סאקה, כשאתם שיכורים מדי מכדי שיהיה לכם אכפת. מרימים את העין עם כף, שולקים, ויורקים את הקרנית.
 

תנין מטוגן על מקל, ארה"ב

תנין, הוא יותר ירוק או יותר מטוגן?
תנין, הוא יותר ירוק או יותר מטוגן?
ערב ל"ג בעומר בלואיזיאנה, ארה"ב, 1845. פרד ואשתו בטי, שהתחתנה עם פרד לאחר שהכניס אותה להריון בתיכון, מחליטים שנמאס להם מהמרשמלו ותפוחי אדמה על האש, ומחליטים לצוד תנין. הם שולחים את העבד השחור שלהם, שאפילו מרשמלו אחד הוא לא זכה לראות, לבשל להם את התנין בשמן עמוק. מה שיוצא, ונאכל מאז בכל מיני פסטיבלים ביזאריים בדרום ארה"ב, הוא דבר כזה: איבריו הפנימיים ועורו של התנין נזרקים לפח אטום, והזנב מוגש ברוטב עדין המשלב חמאה, מלח, פלפל ושום. המרקם צמיגי, הטעם - תנין. שימו לב - מתכון עתיר חמאה, לא מומלץ למי ששומר על דיאטה. כל היתר - תתחרעו.
 

נחש פעמונים מטוגן, ארצות הברית של אמריקה

נולדת בטקסס? אכלת אותה, נחש
נולדת בטקסס? אכלת אותה, נחש
הבעיה עם ארה"ב, כמו שודאי גיליתם בחלק הקודם, היא שיש לה דרום. טקסס, המדינה שמתגאה במספר הגדול ביותר של הוצאות להורג בעולם, חוגגת בכל מרץ את פסטיבל הנחשים. מה שזה אומר, בתכל'ס, זה שיגישו לכם את פנים הנחש, ללא העור, מושרה בחמאה, ומטוגן היטב. ללקק את האצבעות.
 

גחון של נמלים ירוקות, אוסטרליה

בצפון אוסטרליה, חלק יבשת שמחרפן את אנשיו הטובים אט-אט, נהוג מדי פעם לתפוס ולנגוס בנמלים ירוקות. הדבר היחיד הירוק בסיפור הוא הכרס הענקית שלהם. המקומיים מרימים אותן מהראש כדי שלא ינשכו אותם, ואז נוגסים בבטן בתאווה. המיץ שיוצא מכל התהליך הקסום הזה, לפי עדויות של אנשים שזכו לעבור את החוויה ולשרוד אותה, דומה בטעמו למיץ תפוזים. אבל מי מכין בימינו מיץ תפוזים מתפוזים, אם יש לו נמלים ירוקות.
 
 

איבר מין של שור, אסיה

אוראלי זה רע לי
אוראלי זה רע לי
45 ס"מ אורך, 10 ס"מ עובי. נראה את הגברים של בלייזר מוצאים קונטרה לעניין הזה.
ניתן לקנות את הדילדו הענק הזה מקופל לחצי וקפוא בלבד. יש לזה טעם של עוף אבל כשתאכלו את זה, תמיד תרוץ לכם מחשבה מוזרה בראש שאתם בעצם אוכלים זין.

עוף עם אורז ברוטב דם, פורטוגל

שחיטה עם טוויסט: הורגים את התרנגולת, סוחטים את דמה לקערית רוויה בחומץ, מטגנים או מבשלים את העוף, מוסיפים רוטב עשוי מבצלים, שום, שמן זית, ומגישים עם אורז בצד. הדם נותן לאורז ולעוף טעם של דם. העוף נותן לדם טעם של עוף. וכן הלאה וחוזר חלילה.
 

מקושקשת בדם של חזיר, הונגריה

ההונגרים, עם שפוי ושליו בד"כ, מאוד מתלהבים מהריגת החזיר הראשון של עונת הציד. באזורים הכפריים של הונגריה, בהם המילה "כשרות" נתקלת בפרצי צחוק רמים, הורגים את החזיר, מקיזים את דמו לתוך קערה גדולה ונקייה (כאילו שזה משנה) ומרתיחים את הדם על מחבת. לאחר מכן מוסיפים את הביצים ומקשקשים. משתפר מאוד עם קוטג' חמישה אחוז.
 

יין נחשים ודם נחשים, סין ותאילנד

שתו קצת דם, זה עוזר להחליק את הנחש בגרון
שתו קצת דם, זה עוזר להחליק את הנחש בגרון
נמאס לכם מדיאט קולה? בסין מרוכזות מרבית מסעדות הנחשים בעולם. בחלקן אפשר גם להזמין יין נחשים עם נחש קטן בתוכו. זהו לא נחש ארסי, אז תהיו רגועים.
עוד משקה פופולארי, בתאילנד הפעם, הוא דם נחשים. המחיר עשוי להגיע למאתיים דולר לבקבוק, בעיקר בגלל הסגולות התרופתיות והמיניות הגלומות בדם.
 

כריש רקוב, איסלנד

מלבד נטייה משעשעת להתחתן עם בני דודים מהעיר הסמוכה, האיסלנדים נוטים גם להעדיף את האוכל שלהם מעט רקוב. האקארל, מאכל לאומי פופולארי למדי, הוא בעצם כריש שנשמר כחצי שנה בכדי להבטיח פירוק מקסימאלי של חומרים. בלתי אכיל לחלוטין, לדברי מערביים סנוביים, אבל בהחלט יכול לחלץ אותך מבליינד דייט מהגהינום.
 

דג מלוח תוסס, שוודיה

המאכל הדוחה ביקום נולד מסיפור מטעה בתמימותו. כמה שוודים חיוורים, אשר התארחו פעם בבית פולני לארוחת ערב, בהו בדג המלוח על השולחן וחשבו לעצמם: "איזה יופי! תראו כמה דוחה זה דג מלוח! בואו נחשוב איך אפשר להגעיל את העולם עוד קצת".

ישבו, חשבו ובאו עם ההמצאה המזעזעת ביותר בתחום הדגה מאז ומעולם, ולהלן המתכון: משאירים את הדג המלוח בתוך חבית מעץ סגורה היטב (היטב, אנשים) כחודשיים. לאחר מכן פותחים אותה במרפסת, עם עדיפות למרפסת לא שלכם, או מתחת למים. אוכלים את זה עם תפוחי אדמה, לחם, או גבינה צהובה חזקה. אנשים עם מנת משכל נמוכה שפתחו את זה בתוך ביתם דיווחו על עשרות זבובים שהתגודדו במטבח, שעות לאחר שהתערובת נזרקה לפח במרחק שלושה רחובות מביתם. אז בקיצור, מאוד לא מומלץ להכין את זה, לאחסן את זה, או לאכול את זה.

מה שכן מומלץ לעשות, בנות, זה להזמין קופסת שימורים של הדבר הזה משוודיה ולשלוח את זה לאקס הבוגדני שלכם. עימדו עם מצלמה מחוץ למטבח שלו כשהוא פותח את זה והעלו את התמונות באינטרנט. תענוג.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות