פירות יבשים ממולאים בבשר

 
עודכן 17:43 08/01/2007
מערכת RED

ממולאים ייחודיים לט"ו בשבט ברוטב רימונים

 
 
 
 
 
חומרים (8 מנות):
16 משמשים יבשים
12 דבלים בהירות
12 שזיפים יבשים
לבשר:
1 בצל קצוץ דק
מעט מרווה יבשה מפוררת
1/2 ק"ג בשר טחון – רצוי תערובת של כבש ובקר
1 כף "ראס אל חנות"
צרור קטן של פטרוזיליה קצוצה
צרור קטן של כוסברה קצוצה
1 ביצה
1/2 כפית אבקת אפייה
לרוטב:
200 מ"ל ציר עוף או מים
200 מ"ל מיץ רימונים טרי
3 לימונים פרסיים שבורים
3 כפות רכז רימונים
מלח ופלפל

אופן הכנה:
משרים פירות במים חמים ל-1/2 שעה, עד שהם מתרככים. מוציאים, חורצים בתחתית ובעזרת האצבע מרחיבים את החתך עד שנוצר כיס למילוי.
לבשר: מטגנים בצל עם מרווה בשמן זית עד הזהבה קלה. מצננים.
מערבבים יחד את כל החומרים ולשים היטב כ-3 דקות.
ממלאים את הפירות בתערובת הבשר ומסדרים בסיר רחב.
לרוטב: מחממים יחד את הציר עם מיץ ורכז הרימונים, עד לרתיחה קלה, מתבלים במלח, פלפל ולימון פרסי.
יוצקים את הרוטב על הפירות ומבשלים שעה על להבה נמוכה.

"לגעת באוכל"
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.