סושי למתחילים

 
עודכן 10:58 09/01/2007
מערכת RED

כל מה שאתם צריכים לדעת כדי להכין סושי בבית: צ'יזורו נישינו מסבירה על המצרכים הבסיסיים לסושי טעים ואמיתי

 
 
 
 
 
המצרכים להכנת אורז לסושי:
אורז לסושי תוצרת יפן
חומץ אורז יפני של חברת מיצוקאן
אצות קומבו – כתוספת לאורז שמעניקה לו את ריח הים
אצות נורי תוצרת יפן – רצוי לקנות שקיות של 10 דפים
מלח וסוכר

הכלים הדרושים להכנת הסושי:
כוס מידה יפנית - cc200
כף מידה יפנית - cc 15
כפית מידה יפנית - cc 5
כלי לאורז – מעניק לו את ניחוח העץ המיוחד
בד כותנה לכיסוי האורז המוכן
מניפה יפנית לקירור האורז המוכן
פיסת גזה לניקוי עדין
סיר קטן
כף עץ
מחצלות במבוק
סכין גדולה ועבה לחיתוך דגים
סכין יפנית דקה, ארוכה וחדה לחיתוך ירקות
פומפיה יפנית לגירור ג'ינג'ר

מגישת הסדרה היא הסושי מאסטר, צ'יזורו נישינו, שמארגנת גם קייטרינג יפני וסדנאות. ניתן להשיגה במספר טלפון: 052-2696562.

הסדרה צולמה במוזיאון היפני בחיפה.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.