סכינים לכל מטבח

 
עודכן 11:23 09/01/2007
מערכת RED

שף מחברת לובלינסקי ילמד אתכם מהם סכיני החובה לכל טבח חובב

 
 
 
 
 
ארבע סכינים הן הבסיס למטבח מתפקד:
• סכין שף, באורך מומלץ של 21 ס"מ, היא סכין נוחה לעבודה וחותכת כמעט הכל.
• סכין טורנה , הנקראת כך בשל צורתה המעוקלת, היא סכין עזר ומשתלבת עם כל סכין לעבודות עדינות. זו הסכין היחידה שניתן לעבוד איתה באוויר ולא על גבי קרש.
• קופיץ ירקות, בעלת להב רחב מיוחדת לחיתוך ירקות מסלט ערבי ועד תפו"א לצ'יפס.
• סכין לחם, זו סכין שרצוי שתהייה ארוכה ויש לעבוד איתה בתנועת ניסור קדימה ואחורה מבלי להפעיל לחץ חזק כלפי מטה. הלהב המשונן מקל על חיתוך מאפים עם מרקם קשה ופריך מבחוץ, רך ועדין מבפנים.

כדאי לדעת: לא משחיזים סכין עם שיניים במשחיז סכינים ביתי.

ההדרכה מועברת באדיבות דודי גרינס מחברת
"דב לובלינסקי ובנו"
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.