שימוש ברינג

 
עודכן 13:14 09/01/2007
מערכת RED

אוהבים להכין עוגות שוקולד מקושטות? קבלו כמה טיפים לאפייה פשוטה ברינג

 
 
 
 
 
כמה טיפים לאפייה פשוטה ברינג

החומרים הדרושים:
רינג המיועד לאפיה
נייר אפייה
עפרון
מרגרינה או חמאה קרה
מספריים.

שלב אחר שלב:
מניחים את הרינג על נייר האפייה ומסמנים את קוטרו בעזרת העיפרון.
גוזרים במרחק של 2 ס"מ מסביב לסימון וגוזרים זנבות בזוית ישרה כמילימטר לפני הקו שסימנו.
גוזרים רצועת נייר אפיה ברוחב שיתאים לגובה הרינג שלנו, ומשמנים היטב את הרינג בחמאה או במרגרינה.
מניחים את הרינג המשומן על תבנית מרופדת בנייר אפייה או סיליקון. משחילים לתוכו את העיגול שגזרנו כשהסימון שלנו כלפי מטה כדי למנוע מגע בין הבלילה לסימון העיפרון, תוך הקפדה על הדבקת הזנבות לרינג שלנו.
כש נייר האפייה ממוקם היטב לוקחים את הרצועות שהכנו ומרפדים את דפנות הרינג.
יוצקים את הבלילה שלנו לתוך הרינג, ואופים עפ"י הוראות האפייה.

גלית ברגר, אתר עוגארט
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.