רוטב ארבע גבינות

 
עודכן 10:18 23/01/2007
מערכת RED

רוטב עם כל טוב ובעיקר הרבה גבינות. מתאים לשבועות או לפסטה יומיומית

 
 
 
 
 

החומרים:

75 גרם פרמזן מגורד
75 גרם גבינה ספרדית ביין מגורד
75 גרם גבינת טל הגליל מגורד
75גרם גבינת תום מגורד
500 מ"ל שמנת מתוקה
מעט אגוז מוסקט מגורד
פלפל לבן

אופן ההכנה:
מחממים שמנת על אש נמוכה מאד עד לטמפרטורת החדר.
לשמנת מוסיפים את הגבינות תוך ערבוב קבוע על אש נמוכה מאד.
מוסיפים פלפל לבן ואגוז מוסקט
ממשיכים לערבב עד לרתיחה עדינה של הרוטב ולהמסה מוחלטת של הגבינות.

"גלילה"
דרך הגליל, צמוד לתחנת פז ראש פינה
04-6937569
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.