רוטב פסטו

 
עודכן 20:41 09/01/2007
מערכת RED

הכינו לכם פסטו עם כל דבר, פסטה, סנדוויץ' ומרק עגבניות

 
 
 
 
 

החומרים:

200 גרם בזיליקום טרי
75 גרם אגוזי קשיו קלויים
75 גרם פרמזן מגורד
30 מ"ל מיץ לימון
200 מ"ל שמן זית
5 שיני שום
מלח
פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:
מנקים את הבזיליקום, מפרידים את העלים מהענפים (משתמשים רק בעלים)
קולים את הקשיו ומקררים
מחלקים את כל חומרי הגלם למנות
בכל מנה טוחנים את הבזיליקום עם הקשיו והפרמזן, מוסיפים לימון, שום מלח ופלפל.
מוסיפים את שמן הזית לאט עד לקבלת המרקם הרצוי.

"גלילה"
דרך הגליל, צמוד לתחנת פז ראש פינה
04-6937569
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.