קרם פלפלים

 
עודכן 20:44 09/01/2007
מערכת RED

לכל אוהבי הפלפלים, קרם מיוחד שהולך עם כל דבר: נסו אותו עם פסטה

 
 
 
 
 

החומרים הדרושים:

1 קילו פלפל אדום מנוקה וחתוך לקוביות (ניתן לשלב פלפלים בצבעים שונים)
5 שיני שום קצוצות
4 בצלים בינוניים חתוכים גס
4 ענפי טימין קצוצים
½ כוס יין לבן

אופן ההכנה:
על אש נמוכה מאדים את הבצל והשום במעט שמן זית במחבת שטוחה עד שקיפות
מוסיפים את קוביות הפלפל ומרככים על אש נמוכה
מוסיפים את הטימין
לאחר ריכוך כל המרכיבים מוסיפים את היין ומצמצמים
לאחר הצמצום מוסיפים ציר ירקות או מים ומצמצמים שוב עד העלמות הנוזל. ניתן להוסיף שמנת מתוקה
טוחנים הכול במג'ימיקס עד קבלת מרקם אחיד.

"גלילה"
דרך הגליל, צמוד לתחנת פז ראש פינה
04-6937569
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.