רוטב אלפרדו

הדפס
 
עודכן 20:47 09/01/2007
מערכת RED

הכינו לעצמכם בבית רוטב פטריות לפסטה עשירה ומפנקת

 

החומרים הדרושים למנה זוגית:

1 בצל גדול קצוץ
2 שיני שום קצוצות
250 גרם פטריות שונות או מסוג אחד
2 ענפי טימין קצוצים
1/3 כוס יין לבן
200 מ"ל שמנת מתוקה
אגוז מוסקט,פלפל לבן,מלח ומעט חמאה

אופן ההכנה:
מאדים במעט חמאה את הבצל והשום עד שקיפות
מוסיפים את הפטריות הפרוסות עד ריכוך
מוסיפים יין לבן וטימין ומצמצמים
מוסיפים את השמנת והתבלינים ומבשלים מספר דקות
מוסיפים לפסטה חלוטה ומניחים גבינת פרמז'ן מגורדת
ניתן לקשט בעירית קצוצה.

"גלילה"
דרך הגליל, צמוד לתחנת פז ראש פינה
04-6937569
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.