ולקינוח - תפוח

 
עודכן 14:26 10/01/2007
מערכת RED

במקום התפוח המסורתי בדבש, הכינו השנה טארט טאטן לפנק איתו את האורחים

 
 
 
 
 

החומרים:

5-6 תפוחי גרנד סמית
200 גרם סוכר
100 גרם חמאה
כף ברנדי
כפית תמצית וניל
יריעת בצק עלים
יש צורך במחבת בעלת ידית ממתכת או ללא ידית

אופן ההכנה:
קולפים וחותכים לפלחים את התפוחים.
מחממים במחבת את הסוכר עד להיווצרות קרמל בצבע ענבר. מוסיפים את החמאה והווניל ומסירים מהאש.
על גבי הקרמל מסדרים את פלחי התפוחים אחד מוטה על השני כדוגמת רעפים. מטפטפים על התפוחים מעט ברנדי.
מחזירים את המחבת לאש נמוכה ומבשלים על מנת לרכך מעט את התפוחים. מניחים על גבי התפוחים יריעת בצק עלים ומכניסים לתנור חם של 180 מעלות לחצי שעה או עד הזהבה יפה.
הופכים את העוגה לצלחת מתאימה כך שהתפוחים מסודרים על בצק העלים. בתאבון.

"גלילה"
דרך הגליל, צמוד לתחנת פז ראש פינה
04-6937569
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות