ניוקי בנשיקה

 
עודכן 08:51 02/05/2007
נענע אוכל

השף רונן רביב מכין את הניוקי הכי טעימים שמצאנו, במילוי מוצרלה ומוקפצים עם פטריות ויין לבן

 
 
 
 
 
מתכון שונה מהניוקי הרגיל הפזור במחוזותינו, הלקוח ממסעדת הנשיקה בזכרון יעקב. מוגש לכם סרטון לימודי וכמובן- מתכון. תהנו
 

ניוקי ממולאים במוצרלה

חומרים ל-25 ניוקי גדולים:
לבצק:
700 גרם פירה
400 גרם קמח
1 ביצה
1 כף חמאה מומסת
מלח ופלפל שחור טרי

למלית המוצרלה:
250 גרם גבינת מוצרלה טרייה מגוררת
2 שיני שום כתושות
1 כף תערובת של פטרוזיליה, בזיליקום ואורגנו קצוצים (וטריים)
מלח ופלפל שחור טחון טרי

להגשה:
1 כף חמאה
1 בצל סגול חתוך לפלחים דקים
עלי מנגולד פרוסים דק
מעט שערות בצל ירוק
200 גרם פטריות שלמות או חצויות
קולי עגבניות (ראה מסגרת)
מעט ציר ירקות
מעט חמאה קרה
 

אופן ההכנה:

ניוקי:
מערבבים את החומרים, טועמים ומתקנים. מחלקים ל-25 כדורים.

מלית:
מערבבים את כל החומרים.

מילוי ובישול:
1. יוצרים גומה בכל כדור בעזרת האצבע, ממלאים בתערובת המוצרלה ומגלגלים לכדור.
2. מבשלים בסיר עם מי מלח רותחים, כ-3 דקות או עד שהם כמעט צפים. מסננים.
* אפשרות אחרת היא לעשות כמו רונן רביב בסרטון.

הכנת המנה:
1. משחימים את הניוקי במחבת ברזל עד שהם מקבלים צבע יפה משני הצדדים.
2. מקפיצים בצל בחמאה במחבת אחרת עד שמתרכך. מוסיפים שום-ג'ינג'ר ופטריות ומקפיצים עד להזהבה. מוסיפים ניוקי ויין ומאדים 2-3 דקות.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.