לבשל את נמו

 
עודכן 08:43 02/05/2007
נענע אוכל

ככה עושים גפילטע. לא אמרנו שצריך, אמרנו שככה עושים. טענות נא להפנות לחותנת, או לאמא שלה, או לסבתא שלה או לשרה אימנו

 
 
 
 
 

צילום: גל קדם

בימוי ועריכה: חן לנדאו

המתכון של בל קפצן:

1/2 קילו בשר קרפיון טחון
2 ביצים קשות טחונות
2 גזרים טחונים
2 בצלים טחונים
2 ביצים
1/2 כוס קמח מצה
מלח
פלפל שחור
חצי כוס סוכר

לציר הבישול:
גזר שלם
בצל שלם
חצי כוס סוכר
מלח
פלפל
זנב הדג
 
 

אופן ההכנה:

1. לערבב בשר דג, ביצים קשות וירקות טחונים.

2. להוסיף ביצים, קמח מצ, סוכר ותיבול.

3. ליצור קציצות ולמלא פרוסות קרפיון (אם רוצים).

הכנת הציר:

1. בסיר גדול לשים חומרי הציר, לכסות במים ולהרתיח.

2. להנמיך את האש ולהניח בסיר את הקציצות, ראש ופרוסות דג ממולאות.

3. לבשל כ-30 דקות ולתקן תיבול.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.