קניידלעך ממולאים בכבד

 
עודכן 20:19 29/03/2007
נענע אוכל

מרק עם הקניידלעך הוא אולי הדבר הכי משמח על שולחן הסדר. כאן מוגש לכם מתכון משודרג - בתוך כל קניידלע הפתעה משמחת עוד יותר

 
 
 
 
 

במאי ועורך: חן לנדאו צלם: גל קדם

צלם: גל קדם
 

המתכון של בל קפצן:

2 כוסות קמח מצה
2 ביצים
1 כוס מים
כפית סודה לשתיה
מלח ופלפל
מעט שמן

לכבד קצוץ:

4 בצלים פרוסים
1/2 קילו כבד
מלח ופלפל
1/4 כוס שמן

לציר המרק:

2 פולקע
גרון הודו
ירקות שורש
מלח פלפל
 

אופן ההכנה:

הכנת הכבד הקצוץ:

1. מטגנים בצל בשמן עד שמזהיב.

2. מוסיפים כבדים ומלח ופלפל. מטגנים כמה דקות .

3. מקררים וקוצצים.

להכנת הקניידלעך:

1. מערבבים את החומרים היטב (אם צריך אז מוסיפים קצת מים).

2. צרים עיגולים.

3. בכל עיגול עושים חור עם האגודל, ממלאים בכבד קצוץ וסוגרים היטב.

להכנת הציר:

1. מרתיחים בסיר עם מים (1/2 מגובה הסיר), עוף וגרונות, כרבע שעה.

2. מוסיפים ירקות שורש, תיבול ומים עד 3/4 גובה הסיר. מבשלים רבע שעה.

בישול הקניידלעך - מבשלים במרק חם אך לא ברתיחה חזקה 6-8 דקות.

מגישים במרק צח.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.