מנגל אוהב דגים

 
עודכן 20:39 20/04/2007
נענע אוכל

מנגל לא חייב להיות אורגיה של בשר וכולסטרול. נסו הפעם לעשות דגים על האש ועולם חדש ומענג יתגלה לכם. יש כל מיני טכניקות ואדון אוונגרד שמח להדגים

 
 
 
 
 
דגים טובים, הכנות מראש, גריל חם וטכניקה נכונה. לא צריך יותר מזה בשביל להצליח לעשות דגים כמו שצריך, ובגדול.
דייויד לוי, האיש שנולד עם מנגל ביד, או כמו שקוראים לזה בארץ מוצאו - עם ברביקיו ביד, ידגים לכם עבודה נכונה ופשוטה עם דגים על האש. וגם מצורף המתכון למרינדה המשובחת שלו, שדגים שטים בה בשמחה גדולה.
 

צילום ועריכה: גילי דנון

מרינדה לדגים

מומלץ לעשות כמות גדולה ולשמור במקרר לשימוש.

החומרים:
כוס שמן זית
6 שיני שום קלופות
עלים מ-3 ענפי בזיליקום רכים
2 כפות עלי טימין
פלפל שחור

אופן ההכנה:

שמים את כל חומרי המרינדה במג'ימיקס או בבלנדר, וטוחנים.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.