CONDESTABLE RESERVE

 
עודכן 17:34 20/06/2007
נענע אוכל

הפעם תתכבדו ביין ספרדי כבד ומלא טעמים. אולי לא כל כך קייצי, אבל בהחלט משמח לבב אנוש. תמורה מצויינת למחיר ובקיצור - יין אחד לשבוע

 
 
 
 
 
קונדסטבל ריזרבה הוא יין כבד במיוחד עם טעמי פירות יער מוצקים ובוקה של ווניל קלוי, אשר התקבלו כתוצאה מהיישון הארוך שעבר – שנתיים בחביות עץ אלון. ריזרבה 2000, הגיע לבשלות ולמורכבות טעם שלא מוצאים הרבה ביינות ברמת המחיר הזה ומתאים מאד ללוות קדירת בשר ופטריות.

היין מיוצר ביקב סנוריו קונדסטבל, אשר ממוקם במחוז חומיליה ושייך לפרויקט איברוס.
 

הפרויקט

(תמונה: סטודיו דן לב)
(תמונה: סטודיו דן לב)
איברוס (IVARUS) הוא פרויקט של קונצרן היין המוביל בספרד "בודגס אי בבידס", אשר מאגד תחתיו 12 יקבים/אחוזות יין מתשעה אזורי יין שונים ומגוונים ברחבי ספרד.
הפרויקט מוקדש לאיתור היינות הטובים בין היקבים של החברה בכל רחבי ספרד, המייצגים באופן אולטימטיבי את הטרואר המיוחד לאיזור, ובכך להכיר לאוהבי יין ברחבי העולם יינות ספרדיים איכותיים.

האזור

דרומית למדריד בחלק הדרום מזרחי של ספרד ממוקם מחוז חומיליה אשר הודות לטכניקות ייצור חדישות וכרמים מחודשים ניתן למצוא בו זה יינות מצוינים אשר מתאימים מאד לצרכני היין של היום. היינות המובילים באיזור זה נעשים מזן המונסטרל, שהוא הזן האדום הדומיננטי הגדל באזור זה. בשנים האחרונות ניטעו זנים משלימים למונסטרל כמו קברנה סוביניון, סירה ומרלו אשר מחזקים את אופיו ויוצרים יינות עם עוצמות פרי, אליו מתווספים עומק ועצמותהודות ליישון ממושך בחביות עץ אלון.


מחיר מומלץ: 51 שקלים
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.