בורי בנוסח חריימה

 
עודכן 20:37 08/08/2007
מתוך ``עושים גלים``, ערוץ 10

אחרי שאידי יראה לכם כמה פשוט לעשות את זה, אין שום סיבה שלא תהפכו את המתכון הזה לפינוק יום שישי קבוע. רק תזהרו עם הלחם, אי אפשר להפסיק

 
 
 
 
 

בורי בנוסח חריימה של אידי

1 בצל פרוס
4-5 שיני שום
1 פלפל אדום פרוס
גבעול סלרי פרוס
1 גזר פרוס

1. מטגנים בשמן.

2. מוסיפים למחבת:

2 כפיות פפריקה מתוקה
רסק עגבניות
1 כפית כמון
1 פלפל אדום יבש
1פלפל חריף (שלם)
מלח גס
פלפל שחור

3. מטגנים את הרוטב ומוסיפים:

רסק עגבניות טריות
כוס ציר ירקות או דגים

4. לפלט בורי, לחתוך כל פילה לשתיים ולהניח עם העור כלפי מעלה, על הרוטב.
5. לבשל ללא כיסוי 10 דקות ולפזר פטרוזיליה וכוסברה.
6. לאכול עם הרבה לחם לבן טרי.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.