קציפת אנטריקוט וענני תרד

 
עודכן 09:36 22/07/2007
נגה ניר נאמן, חדשות 10

הצעצוע החדש של השפים הוא בישול מולקולרי, הכימיה שבאוכל או האוכל שבכימיה. תמורת מיטב כספכם הם ישמחו להגיש ענבי פואה גרא, ענני אספרסו, ג'ל פטריות ושאר יצירות

 
 
 
 
 
המדור עוד לא החליט מה דעתו על זה, אבל אתם מוזמנים לבדוק לבד. רק אם לא שמעתם על זה, אל תגידו את זה בקול רם.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.