Rib - Eye סטייק

 
עודכן 11:55 03/08/2007
נענע אוכל ווידאו

יוסי אסרף מפורטרהאוס, בשיעור קצר על התנהגות נאותה עם סטייק ריב איי - אנטריקוט איכותי כמו שצריך. איך הוא צריך להראות לפני, ואיך אחרי ביקור על גריל חם. להזיל ריר

 
 
 
 
 
צלם- נמרוד טל
במאי- חן לנדאו
עורך- ליאור לנדאו
עורכת ערוץ האוכל: מאיה פלמון מעוז
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.