תן לו בסטייק

 
עודכן 12:09 11/08/2007
נענע אוכל ווידאו

אז אמנם מדובר באיזור תעשיה בתל מונד, וכשיוצאים החוצה נזכרים שאנחנו בציון הדביקה, אבל הסטייקים הם אתנחתא אמריקאית מרעננת. פורטרהאוס מתכתבת עם פיטר לוגר

 
 
 
 
 
שמועות על פנינה נחבאת בשרון טפחו על אוזנינו התל אביביות בלי תגובה תקופה ארוכה. בסוף נכנענו, ועל הדרך לאיקאה, החלטנו לבדוק הכצעקתה. הצצנו, טעמנו, נפגענו והחלטנו לספר לכם, שלא תפספסו.

אז ככה, מדובר במסעדת בשרים. שום דבר אחר לא ממש חשוב ומשמש רק תפאורה. אי לכך אף בר דעת לא נתן דעתו על עיצוב המקום והמיקום הבלתי אטרקטיבי המתחבא בתוך אזור תעשייה חסר סקס אפיל מינימלי. מהסיבה הזאת יש לשער שרבים וטובים מפסידים חוויה, כשהם או מפספסים, או נכנסים והרושם הויזואלי גורם להם לשער שזה לא מקום ששווה עצירה. אז דעו לכם ששווה, בהחלט שווה.

יוסי אסרף יודע לטפל בבשר וגם יודע שהוא יודע. הוא בחר לעבוד עם פרות משוק החלב, בחירה לא נפוצה במקומותינו, בגלל שהיא מנפקת בשר שמן מאוד ושונה מאוד מבשר העגלים שבדרך כלל מככב במסעדות. לאיש אג'נדה מוצקה והוא שמח להסביר.
 

מתכון ושני שיעורים קצרים בסטייקים

קרניבורים אמיתיים לא צריכים שיחממו להם את הבשר ויאדו להם את המיצים. סטייק טרטר הוא בדיוק מה שהם צריכים. להלן המתכון של פורטרהאוס.
 
rib eye, נתח ששוה לפגוש. כך תעשה לך סטייק.
 
סטייק הדגל, הפורטרהאוס. פילה מצד אחד וסינטה מהשני. כל מה שנשאר לעשות אחרי ארוחה כזאת זה לפרוש לשנת חורף ארוכה. עזבו את איקאה, בפעם הבאה.
 
 
צלם- נמרוד טל
במאי- חן לנדאו
עורך- ליאור לנדאו
עורכת ערוץ האוכל: מאיה פלמון מעוז
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.